liveblog | 7 mei

Brand in elektriciteitskast • aanrijding bij stadhuis

Het actuele 112-nieuws uit Gelderland lees en zie je in onderstaand liveblog. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 7 mei, 22:55 uur
22:55

Politie zoekt brillendief

De politie in Neder-Betuwe heeft een geblurde foto gedeeld van een vrouw die ze verdenken van de diefstal van een bril. Dat gebeurde zaterdag 27 januari rond 15.30 uur bij een poelier in Lienden. Ze hopen dat de vermeende dief zichzelf meldt.
Als de verdachte zich niet meldt, verspreidt de politie alsnog een herkenbare foto. Zo waarschuwen ze.
22:50

Politie zoekt getuigen

De politie zoekt getuigen van een mishandeling van een oude man. Dat gebeurde donderdag 2 mei op de Heemradenlaan in Apeldoorn. Er zijn meerdere betrokkenen, zegt de politie. Wie iets gezien heeft, mag zich melden.
22:45

Compressor kwijt?

De politie in Barneveld heeft een foto van een compressor gedeeld op sociale media. Het ding is in beslag genomen en agenten denken dat hij gejat is.
Wie hem herkent, mag zich melden.
22:35

Wie is deze man?

De politie in Renkum heeft een foto van een man gedeeld die ze verdenken van oplichting. Wie hem kent, mag zich melden.
17:06

Aanrijding voor stadhuis Nijkerk

Hulpverleners voor het stadhuis in Nijkerk
© Persbureau Heitink
Op de Kolkstraat, precies voor het stadhuis in Nijkerk is dinsdagmiddag rond 16.25 uur een man op een fiets gewond geraakt bij een aanrijding met een auto.
De fietser is gewond naar het ziekenhuis in Amersfoort gebracht. De bestuurder van de auto raakte niet gewond, zo meldt een 112-correspondent ter plaatse.
De politie gaat onderzoek doen naar de exacte oorzaak van de aanrijding. Verkeer in het centrum van Nijkerk moest omrijden.
16:58

Vrachtwagen rijdt over man na ruzie

Hulpverleners bij de verkeersruzie langs de A2.
© Persbureau Heitink
Bij tankstation De Lucht bij Bruchem langs de A2 is een man zwaargewond geraakt onder een vrachtwagen. De bestuurder is aangehouden en meegenomen voor verhoor. Er lijkt een conflict aan vooraf te zijn gegaan. Dat bevestigt de politie dinsdag.